GRATIS VERZENDING !!!!! *

10 x 5oz Queen Hot Stamping Kommen

Model: 916410

10 x 5oz Queen Hot Stamping Kommen

Voordelen van borden:

  • Leider van hygiëne
  • Handig
  • Niet gebroken
  • Redelijke prijs
  • Licht
  • Na gebruik niet wassen

"Hot Stamping Queen kommen 5oz" zijn bereid met de moderne apparatuur. De belangrijkste voordelen zijn veiligheid en sanitaire hygiëne. Ze zijn gemaakt van speciale ecologisch zuivere polymeren, evenals vulstoffen en middelen, die een plastic plaat stabiel maken tegen de invloed van ongunstige omgevingsfactoren, omdat het contact met warm voedsel niet gepaard gaat met migratie van giftige stoffen. Het belangrijkste is dat ze niet hoeven te worden gewassen. Het is heel eenvoudig en handig! Wegwerpborden hebben een laag gewicht en weinig ruimte, daarom kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen voor een picknick of landhuis.

Dit bord is ook beschikbaar in de maten: 7.5"  en 10"

De soepborden zijn beschikbaar in de maten: 5 fl oz en 12 fl oz

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 10
Doos van: 12
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 5oz

Beschikbare opties:

  • €2,20
  • without VAT

Tags: Kommen, wegwerp Kommen, luxe wegwerp kommen, imperial wegwerp