5 Doorzichtige plastic pollepels

Model: 1952

5 doorzichtige plastic pollepels

Schepe porties punch, saladedressing, toppings van ijs, soep en meer in uw restaurant of verzorgd evenement met deze doorzichtige pollepel wegwerplepel. Elke plastic pollepel heeft een lange, gemakkelijk te hanteren handgreep, zodat uw personeel en gasten een stevige houvast behouden tijdens het selecteren van porties. Bovendien belooft de lange lengte dat de pollepel niet in uw stootkom of soep zal zinken, ondergedompeld en onbereikbaar wordt. De 2 oz. schep is ideaal voor kleine porties en licht motregende salades of desserts met dressings of toppings. Het is ook geweldig om drankjes in smalle glazen te gieten zonder een puinhoop te creëren. Als je dan klaar bent om je evenement af te breken, maakt deze wegwerplepel het opruimen een fluitje van een cent! Gooi deze plastic pollepel weg en selecteer een nieuwe voor je volgende evenement.

Wegwerpservies is erg handig. Het kan worden gebruikt in de flats, huizen, kantoren, op picknicks, tijdens vakanties. Door de lage prijs is het servies gemakkelijk te verwerken, een breed assortiment is aanwezig. Onze wegwerplepels zijn gemaakt van polypropyleen. De eigenschappen van het materiaal: thermische stabiliteit waardoor ze gebruikt kunnen worden voor zowel warme dranken (thee, koffie) als koude (sappen, limonades). Wegwerp polypropyleen pollepels zijn zeer hard en elastisch, ze barsten niet en breken niet, in geval van misvorming herstellen ze gemakkelijk hun oorspronkelijke vorm, ze zijn transparant. Doorzichtige plastic wegwerplepels kunnen gemakkelijk worden verwarmd tot + 150 ° C. Ze kunnen niet worden gebruikt voor alcohol! Mogelijk krijgt u nu "Plastic pollepels" door op de knop "kopen" te drukken.

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 5
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 2 oz

Beschikbare opties:

  • €3,00
  • without VAT