6 rollen keukenpapier

Model: 6816

6 Wegwerp papieren keukenrolhanddoeken

Keukenrol geeft je alles wat je nodig hebt in een papieren handdoek tegen een concurrerende prijs.

Volumineus, sterk en absorberend zonder in te boeten aan zachtheid.

Deze papieren handdoeken voelen prettig aan.

De niet-geperforeerde handdoeken hebben een universele kern die het mogelijk maakt om te gebruiken met dispensers uit deze lijn en met een grote selectie dispensers op de markt. Deze handdoeken zijn ideaal voor restaurants, bars of hotels, vooral voor diegenen die milieuvriendelijker willen zijn.

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 4
Doos van: 12
Kleur: White
Materiaal: Paper

Beschikbare opties:

  • €2,60
  • without VAT