GRATIS VERZENDING !!!!! *

7" Goudkleurig plastic bord

Model: 1702

7 Goudkleurig plastic bord

Goudkleurige plastic borden - verpakking van 50 borden
 plastieken borden

 De plastieken borden zijn wegwerp goudkleurige plastic borden. Deze goudkleurige borden zijn klassieke wegwerp gekleurde borden.
De wegwerp borden zijn uit polystyreen.

De plastieken borden worden thuis, in kantoren, in wachtkamers, in cafés, in restaurants, op feestjes, op een picknick, in vliegtuigen, in rusthuizen, op vakantie, ... gebruikt. Deze wegwerp plastiek borden zijn zo handig dat ze overal kunnen worden gebruikt.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een bord. Het gebruik van borden voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De gekleurde borden geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de bekers, bestek, tafellaken en servetten met de kleur van de borden aanpassen.

De goudkleurige, plastic borden worden in een verpakking van 50 plastieken borden geleverd.
Een doos bevat 22 x 50 plastic borden.

De gekleurde borden zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Beschikbare gekleurde plastieken borden:
- zwarte borden
- grijze borden
- blauw borden
- groene borden
- roze borden
- goudkleurige borden

Aantal verpakking: 50 borden
Aantal doos: 22 x 50 borden
Kleur : goudkleurig
Materiaal : polystyreen
Inhoud: 7 “
Maat : d 170 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 50 borden
Doos van: 22 x 50 borden
Kleur: Goud
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 7''
Diameter: 170 mm

Beschikbare opties:

  • €3,99
  • without VAT