Aluminium rechthoekige voedsel container met deksel, 2400 ml

Model: Re2400

Aluminium rechthoekige voedsel container met deksel, 2400 ml - verpakking van 5 containers

Aluminium rechthoekige voedsel containers - verpakking van 5 containers
wegwerp aluminium verpakkingen

De aluminium containers zijn wegwerp aluminium voedsel verpakkingen. Deze containers zijn klassieke wegwerp voedsel containers. De wegwerp containers zijn uit aluminium.

Deze aluminium voedsel containers worden gebruikt voor het behouden van voedsel zoals fruit, groenten, salade, eieren, vlees, vis, een nagerecht,... De voedselresten hoeven zo niet aan het eind van de maaltijd worden weggegooid. De voedsel containers kunnen gemakkelijk worden meegenomen op het werk, op reis, op een picknick ... Aluminium bakjes kunnen worden gebruikt om een gerecht in de oven of op een hete plaat te verwarmen.

De aluminium containers worden in een verpakking met 5 aluminium voedsel verpakkingen geleverd. Een doos bevat 24 x 5 aluminium containers.

De aluminium voedsel containers zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 5 container
Aantal doos: 24 x 5 containers
Kleur: zilver
Materiaal: aluminium
Capaciteit: 2400 ml
Maat: 320 x 218 x 39 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 5 containers
Kleur: Zilver
Materiaal: Aluminium
Inhoud: 2400 ml
Afmetingen, mm: 318 x 214 x 39 mm

Beschikbare opties:

  • €4,20
  • without VAT