GRATIS VERZENDING !!!!! *

5 Ronde pizzavorm uit aluminium

Model: Pizza

Ronde pizzavorm uit aluminiumfolie - verpakking van 5 bakvormen

Ronde pizzavorm uit aluminium - verpakking van 5 containers
 wegwerp aluminium verpakkingen

De aluminium containers zijn wegwerp aluminium voedsel verpakkingen. Deze containers zijn klassieke wegwerp voedsel containers. Deze aluminium containers worden vooral voor pizza’s gebruikt.
De wegwerp containers zijn uit aluminium.

Deze voedsel containers kunnen gemakkelijk worden meegenomen op het werk, op reis, op een picknick ... De aluminium bakjes kunnen worden gebruikt om een gerecht in de oven of op een hete plaat te verwarmen.

De aluminium containers worden in een verpakking van 5 aluminium voedsel verpakkingen voor Pizza’s geleverd. Een doos bevat 72 x 5 aluminium containers.

De aluminium voedsel containers zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 5 bakvormen
Aantal doos: 72 x 5 bakvormen
Kleur: zilver
Materiaal: aluminium
Afmetingen: 300 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 5 vormen
Kleur: Zilver
Materiaal: Aluminium
Afmetingen, mm: 300 mm

Beschikbare opties:

  • €2,70
  • without VAT