250cc Blauwe plastic kommen

Model: 8060

Blauwe plastic kommen, 250 cc - verpakking van 30 borden

Blauwe plastic kommen - verpakking van 30 borden
plastic soep borden

De plastic kommen zijn wegwerp blauwe plastic borden. Deze blauwe kommen zijn klassieke wegwerp gekleurde borden. De plastic kommen worden onder andere als soepbord of dessert borden gebruikt.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico van breken. Het gebruik van kommen voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd. Gekleurde borden geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de bekers, bestek, tafellaken en servetten met de kleur van de borden aanpassen.

De blauwe, plastic kommen worden in een verpakking van 30 plastic kommen geleverd. Een doos bevat 22 x 30 plastic kommen.

De gekleurde kommen zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Beschikbare gekleurde plastieken kommen:
- blauw kommen
- rode kommen
- oranje kommen

Aantal verpakking: 30 kommen
Aantal doos: 22 x 30 kommen
Kleur: blauw
Materiaal: polystyreen
Inhoud: 250 cc
Maat: 120 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 30 kommen
Doos van: 22 x 30 kommen
Kleur: Blauw
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 250 cc
Diameter: 120 mm

Beschikbare opties:

  • €1,50
  • without VAT