12oz Bordeaux plastic kom

Model: HWPB12

12 oz Bordeaux plastic kom - verpakking van 10 borden

Burgundy plastic kommen - verpakking van 10 borden
 elegante plastieken soep borden

 De plastieken kommen zijn wegwerp witte plastic borden met een rand in burgundy. Deze kommen met gekleurde rand zijn elegante wegwerp borden. De plastieken kommen worden onder andere als soepbord of dessert borden gebruikt. De wegwerp borden zijn uit polystyreen.

De plastieken borden worden thuis, in kantoren, in wachtkamers, in cafés, in restaurants, op feestjes, op een picknick, in vliegtuigen, in rusthuizen, op vakantie, ... gebruikt. Deze wegwerp plastiek kommen zijn zo handig dat ze overal kunnen worden gebruikt. Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een bord. Het gebruik van kommen voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De elegante plastic kommen met burgundy rand worden in een verpakking van 10 plastieken borden geleverd. Een doos bevat 12 x 10 plastic borden.

De witte kommen met burgundy rand zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 10 kommen
Aantal doos: 12 x 10 kommen
Kleur: burgundy
Materiaal: polystyreen
Inhoud: 12 oz
Maat: Ø 190 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 10 kommen
Doos van: 12 x 10 kommen
Kleur: Bordeaux
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 12 oz
Afmetingen, mm: Ø 190 mm

Beschikbare opties:

  • €4,00
  • without VAT