Crème kleurige tafellaken, 7 m

Model: 471380

Crème kleurige tafellaken, 7 m - opgerolde papieren tafellaken

Crème kleurige tafellakens - opgerolde papieren tafellaken
wegwerp gerolde papieren tafellakens

De papieren tafellakens zijn wegwerp crème kleurige tafellakens. Deze crème kleurige tafellakens zijn klassieke tafellakens. De crème kleurige tafellakens zijn opgerold. De wegwerp tafellakens zijn uit papier.

De papieren tafellakens geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken voor een feestje, een diner, een speciale gelegenheid of gewoon om een goede sfeer te brengen. De tafellaken heeft een breedte van 1,25 m en een lengte van 7 meter dat het dekken van verschillende tafels van verschillende afmetingen mogelijk maakt. Gekleurde tafellakens geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de borden, bestek, bekers en servetten met de kleur van de tafellakens aanpassen.

De crème kleurige, papieren tafellakens worden per opgerolde tafellaken geleverd. Een doos tafellakens bevat 25 crème kleurige tafellakens.

Beschikbare gekleurde papieren tafellakens:
- zwarte tafellakens
- blauwe tafellakens
- groene tafellakens
- zomer groen tafellakens
- indigo tafellakens
- licht roze tafellakens
- roze tafellakens
- rode tafellakens
- gele tafellakens
- oranje tafellakens
- witte tafellakens
- crème kleurige tafellakens
- zilver kleurige tafellakens
- goud kleurige tafellakens

Aantal verpakking: 1 tafellaken
Aantal doos: 25 x 1 tafellakens
Kleur : crème
Materiaal : papier
Maat : 1250 x 7000 mm

Jaarlijkse vakantieperiode: 3/04/2020 - 19/04/2020
Nieuwe bestellingen worden verwerkt vanaf 19/04!

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 1 tafellaken
Doos van: 25 x 1 tafellakens
Kleur: Crème
Materiaal: Papier
Afmetingen, mm: 1250 x 7000 mm

Beschikbare opties:

  • €4,99
  • without VAT