Doorzichtig hard plastic beker met zilveren rand, 12oz

Model: SCUP12

Doorzichtig hard plastic beker met zilveren rand, 12oz

Doorzichtige hard plastic bekers - verpakking van 12 bekers

Plastic bekers worden met succes gebruikt in vele cafés, bars, fastfoodkantines, snackbars, bistro's en andere horecagelegenheden.

Wegwerpbekers zijn van een zeer laag gewicht en weinig ruimte innemen, ze zijn gemakkelijk mee te nemen voor een picknick. Wegwerpservies is gemaakt van veilig ecologisch materiaal dat geschikt is voor verschillende drankjes. Ze zijn sterk, transparant, eenvoudig en gemakkelijk, zonder geur en hebben een redelijke prijs.

Als u nu "Plastic Cups" wilt, drukt u op de knop "Kopen".

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 12
Doos van: 24 x 12
Kleur: Helder
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 12 oz (350 ml)
Hoogte: 94 mm
Diameter (opening): 71 mm
Diameter (basis): 54 mm

Beschikbare opties:

  • €3,50
  • without VAT