Doorzichtige hard plastic bekers, 200 cc

Model: 2812

Doorzichtige hard plastic bekers, 200 cc - verpakking van 50 bekers

Doorzichtige harde plastic bekers - verpakking van 50 bekers
plastic bekers

De harde plastic bekers zijn wegwerp transparante plastic bekers. Deze doorzichtige bekers zijn steviger dan de klassieke plastieken wegwerp bekers.
De wegwerp bekers zijn uit polystyreen.

De plastieken bekers worden thuis, in kantoren, in wachtkamers, in cafés, in restaurants, op feestjes, op een picknick, in vliegtuigen, in rusthuizen, op vakantie, ... gebruikt. Deze wegwerp plastiek bekers zijn zo handig dat ze overal kunnen worden gebruikt.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een glas. Het gebruik van bekers voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De doorzichtige, plastic bekers worden in een verpakking van 50 plastieken bekers geleverd.
Een doos harde bekers bevat 20 x 50 plastic bekers.

De transparante harde bekers zijn eveneens beschikbaar in 250 cc.

Verpakking van: 50 bekers
Doos van: 20 x 50 bekers
Kleur : doorzichtig
Materiaal : polystyreen
Inhoud: 200 cc
Maat, mm : 70 x 95 x 45 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 50 bekers
Doos van: 20 x 50 bekers
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 200 cc
Afmetingen, mm: 70 x 95 x 45 mm

Beschikbare opties:

  • €1,89
  • without VAT