GRATIS VERZENDING !!!!! *

Doorzichtige lange harde plastic bekers

Model: 1081

Doorzichtige lange harde plastic bekers

Doorzichtige lange plastic bekers - verpakking van 10

plastic lange glazen

De lange stijve plastic bekers zijn wegwerp transparant plastic glazen. Deze transparante bekers zijn sterker dan de klassieke wegwerpbekers. De wegwerpbekers zijn van polystyreen.

Met dit soort wegwerpservies kunt u uw tafel dekken zonder het risico een glas te breken. Bovendien vermijdt het gebruik van wegwerpbekers de afwas na het diner.

De transparante lange bekers worden geleverd in een verpakking van 10 plastic bekers. Een doos bevat 50 x 10 plastic stijve glazen.

Pakket van: 10 kopjes

Doos met: 50 x 10 kopjes

Kleur: transparant

Materiaal: polystyreen

Grootte, mm: 59 x 150 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 10 bekers
Doos van: 50 x 10 bekers
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 300 ml
Hoogte: 150 mm
Diameter (opening): 59 mm
Diameter (basis): 54 mm

Beschikbare opties:

  • €2,99
  • without VAT