Doorzichtige plastic bekers, 200 cc

Model: 02361

Doorzichtige plastic bekers, 200 cc - verpakking van 100 bekers

Doorzichtige plastic bekers - verpakking van 100 bekers
 plastic bekers

 De plastic bekers zijn wegwerp transparante plastic bekers. Deze doorzichtige bekers zijn klassieke wegwerp bekers.
De wegwerp bekers zijn uit polypropyleen.

De plastieken bekers worden thuis, in kantoren, in wachtkamers, in cafés, in restaurants, op feestjes, op een picknick, in vliegtuigen, in rusthuizen, op vakantie, ... gebruikt. Deze wegwerp plastiek bekers zijn zo handig dat ze overal kunnen worden gebruikt.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een glas. Het gebruik van bekers voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De doorzichtige, plastic bekers worden in een verpakking van 100 plastieken bekers geleverd. Een doos bevat 30 x 100 plastic bekers.

De transparante bekers zijn eveneens beschikbaar in 230 cc.

Verpakking van: 100 bekers
Doos van: 30 x 100 bekers
Kleur: doorzichtig
Materiaal: polypropyleen
Inhoud: 200 cc
Maat, mm : 70 / 83 / 43 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 100 bekers
Doos van: 30 x 100 bekers
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Polypropyleen
Inhoud: 200 cc
Afmetingen, mm: 70 x 83 x 43 mm

Beschikbare opties:

  • €1,65
  • without VAT