GRATIS VERZENDING !!!!! *

Doorzichtige plastic borden, 7"

Model: CLLC071

Doorzichtige plastic borden, 7 - verpakking van 20 borden

Doorzichtige plastic borden - verpakking van 20 borden
plastic borden

De plastic borden zijn wegwerp doorzichtige plastic borden. Deze transparante borden zijn klassieke wegwerp borden. De wegwerp borden zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een bord. Het gebruik van borden voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De doorzichtige, plastic borden worden in een verpakking van 20 plastieken borden geleverd. Een doos bevat 12 x 20 plastic borden.

De transparante borden zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 20 borden
Aantal doos: 12 x 20 borden
Kleur: doorzichtig
Materiaal: polystyreen
Inhoud: 7“
Maat: Ø 180 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 20 borden
Doos van: 12 x 20 borden
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 7''
Afmetingen, mm: Ø 180 mm

Beschikbare opties:

  • €3,99
  • without VAT