Doorzichtige plastic koffielepels, 140 mm

Model: 6490

Doorzichtige plastic koffielepels, 140 mm - verpakking van 50 lepels

Doorzichtige plastic koffielepels - verpakking van 50 lepels
kleine plastic lepels

De plastic theelepels zijn wegwerp transparante plastic lepels. Deze kleine doorzichtige lepels zijn klassieke wegwerp borden. De wegwerp lepels zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van uw servies. Het gebruik van theelepels voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De doorzichtige, plastic koffielepels worden in een verpakking van 50 plastic lepels geleverd.
Een doos bevat 50 x 50 plastic lepels.

De transparante lepels zijn eveneens beschikbaar in andere kleuren en afmetingen.

Aantal verpakking: 50 lepels
Aantal doos: 50 x 50 lepels
Kleur: doorzichtig
Materiaal: polystyreen
Maat: h 140 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 50 lepels
Doos van: 48 x 50 lepels
Kleur: Transparent
Materiaal: Polystyreen
Hoogte: 140 mm

Beschikbare opties:

  • €2,99
  • without VAT