12oz Doorzichtige plastic kom

Model: DCL12O

Doorzichtige plastic kommen, 12 oz - verpakking van 18 kommen

Doorzichtige plastic kommen12 oz - verpakking van 18 borden

 elegante plastiek soepborden

 De plastiek kommen zijn wegwerp doorzichtige plastic borden. Deze transparante kommen zijn elegante wegwerp borden. De plastieken kommen worden onder andere als soepbord of dessert borden gebruikt. De wegwerp borden zijn uit polystyreen. Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een bord.

De doorzichtige, elegante plastic kommen worden in een verpakking van 18 plastieken borden geleverd. Een doos bevat 12 x 18 plastic borden.

De transparante kommen zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 18 kommen
Aantal doos: 12 x 18 kommen
Kleur: doorzichtig
Materiaal: polystyreen
Inhoud: 12 oz (355 ml)
Maat: Ø 185 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 18 kommen
Doos van: 12 x 18 kommen
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 12 oz (355 ml)
Afmetingen, mm: Ø 185 mm

Beschikbare opties:

  • €4,79
  • without VAT