Are you ordering for your company? Want to make a bulk order? Email cuplate@farla.com and get the best prices!
GRATIS VERZENDING !!!!! *

Doorzichtige plastic messen, 175 mm

Model: 6493

Doorzichtige plastic messen, 175 mm - verpakking van 50 messen

Doorzichtige plastic messen - verpakking van 50 messen
plastic messen

Deze messen zijn wegwerp transparante plastic messen. De doorzichtige messen zijn klassieke wegwerp messen. De wegwerp messen zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van uw servies. Het gebruik van messen voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De doorzichtige, plastic messen worden in een verpakking van 50 plastic messen geleverd. Een doos bevat 50 x 50 plastic messen.

De transparante messen zijn eveneens beschikbaar in andere kleuren en afmetingen.

Aantal verpakking: 50 messen
Aantal doos: 50 x 50 messen
Kleur: doorzichtig
Materiaal: polystyreen
Maat: h 175 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 50 messen
Doos van: 50 x 50 messen
Kleur: Transparent
Materiaal: Polystyreen
Hoogte: 175 mm

Beschikbare opties:

  • €2,99
  • without VAT