GRATIS VERZENDING !!!!! *

Elegante zilverkleurige lepels uit plastic, 172 mm - verpakking van 20 lepels

Model: SILS

Elegante zilverkleurige lepels uit plastic, 172 mm - verpakking van 20 lepels

Elegante zilverkleurige lepels uit plastic, 172 mm - verpakking van 20 lepels

wegwerp lepel in metaal zilver

De plastieken lepels zijn wegwerp elegante zilverkleurige plastic lepels. Deze luxe zilverkleurige lepels zijn metaal zilveren lepels met een gehamerd effect.
De wegwerp lepels zijn uit polystyreen.

De plastieken lepels worden thuis, in kantoren, in wachtkamers, in cafés, in restaurants, op feestjes, op een picknick, in vliegtuigen, in rusthuizen, op vakantie, ... gebruikt. Deze wegwerp plastiek lepels zijn zo handig dat ze overal kunnen worden gebruikt.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van uw servies. Het gebruik van lepels voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De gekleurde lepels geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de vorken, messen, borden, bekers, tafellaken en servetten met de kleur van de lepels aanpassen.

De elegante zilverkleurige, plastic lepels worden in een verpakking van 20 plastieken lepels geleverd.
Een doos bevat 50 x 20 plastic lepels.

Aantal verpakking: 20 lepels
Aantal doos: 50 x 20 lepels
Kleur : zilver
Materiaal : polystyreen
Maat : h 172 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 20 lepels
Doos van: 50 x 20 lepels
Kleur: Zilver
Materiaal: Polystyreen
Lengte: 172 mm
  • €2,50
  • without VAT