GRATIS VERZENDING !!!!! *

Gehamerd zilver plastic lepels, 172 mm

Model: DSILS

Elegante zilverkleurige plastic lepels, 172 mm - verpakking van 20 lepels

Elegante zilverkleurige plastic lepels, 172 mm - verpakking van 20 lepels
wegwerp lepel in metaal zilver

De plastieken lepels zijn wegwerp elegante zilverkleurige plastic lepels. Deze luxe zilverkleurige lepels zijn metaal zilveren lepels met een gehamerd effect. De wegwerp lepels zijn uit polystyreen.

Het gebruik van lepels voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De elegante zilverkleurige, plastic lepels worden in een verpakking van 20 plastic lepels geleverd. Een doos bevat 50 x 20 plastic lepels.

Aantal verpakking: 20 lepels
Aantal doos: 50 x 20 lepels
Kleur: zilver
Materiaal: polystyreen
Maat: 172 x 37 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 20 lepels
Doos van: 50 x 20 lepels
Kleur: Zilver
Materiaal: Polystyreen
Afmetingen, mm: 172 x 37 mm
  • €2,50
  • without VAT