Elegante zilverkleurige vorken uit plastic, 185 mm

Model: SILF

Niet op voorraad Elegante zilverkleurige vorken uit plastic, 185 mm - verpakking van 20 vorken

Elegante zilverkleurige vorken uit plastic185 mm - verpakking van 20 vorken

wegwerp vork in metaal zilver

De plastieken vorken zijn wegwerp elegante zilverkleurige plastic vorken. Deze luxe zilverkleurige vorken zijn metaal zilveren vorken met een gehamerd effect. De wegwerp vorken zijn uit polystyreen.

Het gebruik van vorken voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De elegante zilverkleurige, plastic vorken worden in een verpakking van 20 plastieken vorken geleverd.  Een doos bevat 50 x 20 plastic vorken.

Aantal verpakking: 20 vorken
Aantal doos: 50 x 20 vorken
Kleur: zilver
Materiaal: polystyreen
Maat: 185 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 20 vorken
Doos van: 50 x 20 vorken
Kleur: Zilver
Materiaal: Polystyreen
Lengte: 185 mm

Beschikbare opties:

  • €2,50
  • without VAT