Papieren drinkbekers, 5 oz

Model: W500F

Papieren bekers, 5 oz - verpakking van 100 bekers

Papieren drinkbekers - verpakking van 100 bekers
papier geplooide drinkbekers

De papieren drinkbekers zijn wegwerp papieren bekers. Deze papieren drinkbekers worden vooral gebruikt voor koude dranken zoals water en frisdranken. De wegwerp bekers zijn uit papier.

De papieren bekers worden thuis, in kantoren, in wachtkamers, in cafés, in bistro's, in bars, in fast foods, in restaurants, op feestjes, op een picknick, in vliegtuigen, in rusthuizen, op vakantie, ... gebruikt. Deze wegwerp kartonnen bekers zijn zo handig dat ze overal kunnen worden gebruikt. Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een glas. Het gebruik van bekers voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De papieren bekers met handvat worden in een verpakking van 100 papieren bekers geleverd. Een doos bevat 25 x 100 koffiebekers.

De bekers uit geplooid papier zijn eveneens beschikbaar 3 fl oz, 3.5 fl oz and 4 fl oz.

Verpakking van: 100 bekers
Doos van: 25 x 100 bekers
Kleur: wit
Materiaal: Papier
Inhoud: 5 oz
Maat: 2.625'' d x 2.56 h

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 100 bekers
Doos van: 25 x 100 bekers
Kleur: Wit
Materiaal: Papier
Inhoud: 5oz
Afmetingen, mm: 3'' x 2" ( 7 x 6 cm)

Beschikbare opties:

  • €79,00
  • without VAT