GRATIS VERZENDING !!!!! *

40 Goudkleurige plastic koffielepels, 125 mm

Model: 12304

Goudkleurige plastic koffielepels, 125 mm - verpakking van 40 lepels

Goudkleurige plastic koffielepels - verpakking van 40 lepels
kleine plastic lepels

De plastic theelepels zijn wegwerp goudkleurige lepels. Deze kleine goudkleurige lepels zijn klassieke wegwerp gekleurde lepels. De wegwerp lepels zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van uw servies. Het gebruik van theelepels voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd. Gekleurde koffie lepels geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de bekers, bestek, tafellaken en servetten met de kleur van de thee lepels aanpassen.

De goudkleurige, plastic koffielepels worden in een verpakking van 40 plastic lepels geleverd. Een doos bevat 40 x 30 plastic lepels.

De goudkleurige lepels zijn eveneens beschikbaar in andere kleuren en afmetingen.

Beschikbare gekleurde plastieken lepels:
- zwarte lepels
- blauwe lepels
- grijze lepels
- groene lepels
- rode lepels
- oranje lepels
- roze lepels
- goudkleurige lepels

Aantal verpakking: 40 lepels
Aantal doos: 40 x 30 lepels
Kleur : goud
Materiaal : polystyreen
Maat : h 125 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 40 lepels
Doos van: 30 x 40 lepels
Kleur: Goud
Materiaal: Polystyreen
Lengte: 125 mm
  • €2,49
  • without VAT