GRATIS VERZENDING !!!!! *

Groene plastic bekers, 200 cc - 100 bekers

Model: 2735

Groene plastic bekers, 200 cc - verpakking van 100 bekers

Groene plastic bekers - verpakking van 100 bekers
plastieken bekers

De plastieken bekers zijn wegwerp groene plastic bekers. Deze groene bekers zijn klassieke wegwerp gekleurde bekers. De wegwerp bekers zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een glas. Het gebruik van bekers voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De gekleurde bekers geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de borden, bestek, tafellaken en servetten met de kleur van de bekers aanpassen.

De groene, plastic bekers worden in een verpakking van 50 plastic bekers geleverd. Een doos bevat 30 x 50 plastic bekers.

Beschikbare gekleurde plastieken bekers:
- zwarte bekers
- blauw bekers
- groene bekers
- rode bekers
- oranje bekers
- roze bekers
- goudkleurige bekers
- zilverkleurige bekers

Verpakking van: 100 bekers
Doos van: 30 x 100 bekers
Kleur: groen
Materiaal: polystyreen
Inhoud: 200 cc
Maat, mm: 70 x 80 x 45 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 100 bekers
Doos van: 30 x 100 bekers
Kleur: Groen
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 200 cc
Afmetingen, mm: 70 x 80 x 45 mm
  • €4,50
  • without VAT