Grote plastic karaffen, 1.4 l

Model: PIT14

Grote plastic karaffen, 1.4 l - verpakking van 5 karaffen

Grote plastic karaffen
plastieken karaffen

De plastieken karaffen zijn wegwerp karaffen. Deze karaffen worden gebruikt om water, sap, frisdrank, melk, ... te dienen
De wegwerp karaffen zijn uit duurzaam plastic.

De plastieken karaffen worden thuis, in kantoren, in wachtkamers, in cafés, in restaurants, op feestjes, op een picknick, in vliegtuigen, in rusthuizen, op vakantie, ... gebruikt. Deze wegwerp plastiek karaffen zijn zo handig dat ze overal kunnen worden gebruikt.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een karaf. Het gebruik van karaffen voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De plastic karaffen worden in een verpakking van 5 plastieken karaffen geleverd.

Verpakking van: 5 karaffen
Doos van: 
Kleur : doorzichtig
Material : duurzaam plastic
Inhoud: 50 oz
Maat, mm : H- 190 mm, Dia-110 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 1 karaff
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Duurzaam plastic
Inhoud: 50 oz
Afmetingen, mm: H- 190, Dia-110

Beschikbare opties:

  • €1,99
  • without VAT