GRATIS VERZENDING !!!!! *

Grote plastic saladekommen, 3500 ml

Model: SBT9

Grote plastic saladekommen, 3500 ml - verpakking van 2 kommen

Grote plastic ronde saladekommen - verpakking van 2 slakommen
wegwerp plastieken salade kommen

De plastieken kommen zijn wegwerp doorzichtige salade kommen. Deze salade kommen zijn klassieke wegwerp slakommen. De wegwerp kommen zijn uit Polyethyleentereftalaat. Deze slakommen uit hard plastiek kunnen hergebruikt worden.

De doorzichtige, plastic slakommen worden in een set van 2 plastic saladekommen geleverd. Een doos slakommen bevat 60 plastic saladekommen.

De doorzichtige plastieken salade kommen zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 2 kommen
Aantal doos: 60 kommen
Kleur: doorzichtig
Materiaal: PET (Polyethyleentereftalaat)
Inhoud: 3500 ml
Diameter, mm: 240 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 2 slakommen
Doos van: 30 x 2 slakommen
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: PET
Diameter: 240 mm
  • €4,00
  • without VAT