Ronde plastic slakom, 650 ml

Model: ERL22

Ronde plastic slakom, 650 ml - verpakking van 1 slakom

Grote plastic ronde saladekommen - verpakking van 1 slakom
wegwerp plastic salade kommen

De plastic kommen zijn wegwerp doorzichtige salade kommen. Deze salade kommen zijn klassieke wegwerp slakommen. De wegwerp kommen zijn uit Polystyreen.

Deze saladekommen geven de mogelijkheid om de salade mooi op te dienen tijdens een maaltijd, een picknick of een receptie. Deze slakommen uit hard plastiek kunnen hergebruikt worden.

De doorzichtige, plastic slakommen worden in een verpakking met 1 plastic salade kom geleverd. Een doos slakommen bevat 48 plastic saladekommen.

De doorzichtige plastic salade kommen zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 1 kom
Aantal doos: 48 kommen
Kleur: doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 650 ml
Diameter, mm: 150 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 1 kom
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 650 ml
Diameter: 150 mm

Beschikbare opties:

  • €0,99
  • without VAT