Hard plastic wijnglazen, 5 oz

Model: WC5

Hard plastic wijnglazen, 5 oz - verpakking van 6 bekers

Hard plastic wijnglazen - verpakking van 6 bekers
doorzichtige harde wijn bekers

De harde plastieken bekers zijn wegwerp transparante harde wijn bekers. De wegwerp bekers zijn uit polystyreen.

De wijnglazen worden vooral gebruikt voor cocktails, voor champagne of voor glühwein. Deze glazen passen perfect voor de presentatie van een voorgerecht of dessert op een receptie, een buffet, een drankje of een maaltijd.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een glas. Het gebruik van bekers voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd. De wijn bekers kunnen eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd voor het eenvoudig opbergen van de glazen.

De doorzichtige, plastic wjin bekers worden in een verpakking van 6 plastic bekers geleverd.

Verpakking van: 6 bekers
Kleur: doorzichtig
Materiaal: polystyreen
Inhoud: 5 oz
Maat, mm: 65 x 110 x 65 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 6 bekers
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 5 oz
Afmetingen, mm: 65 x 110 x 65 mm

Beschikbare opties:

  • €1,70
  • without VAT