Plastic wijnglas met korte steel, 8 oz

Model: WC8

Plastic wijnglas met korte steel, 8 oz - verpakking van 6 bekers

Harde plastic wijnglazen met korte steel - verpakking van 6 bekers
 doorzichtige wijnbekers

 De hard plastic bekers zijn wegwerp transparante harde wijn bekers op voet. De wegwerp bekers zijn uit polystyreen.

De plastic bekers worden thuis, in kantoren, in cafés, in restaurants, op feestjes, op een picknick, in vliegtuigen, in rusthuizen, op vakantie, ... gebruikt. Deze wegwerp plastiek bekers zijn zo handig dat ze overal kunnen worden gebruikt.

De wijnglazen worden vooral gebruikt voor cocktails, voor champagne of voor glühwein. Deze glazen passen perfect voor de presentatie van een voorgerecht of dessert op een receptie, een buffet, een drankje of een maaltijd.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een glas. Het gebruik van bekers voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De doorzichtige, plastic wjin bekers worden in een verpakking van 6 plastieken bekers geleverd.

Verpakking van: 6 bekers
Kleur: doorzichtig
Materiaal: polystyreen
Inhoud: 8 oz
Maat, mm: 100 / 55 / 75 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Doos van: 20 x 6
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 8 oz
Afmetingen, mm: 100 x 55 x 75 mm

Beschikbare opties:

  • €1,49
  • without VAT