Kleine vierkante plastic flessen, 250 ml

Model: Fl3

Kleine vierkante plastic flessen, 250 ml

Kleine vierkante plastic flessen - verpakking van 1 fles
plastieken flessen

De plastieken flessen zijn wegwerp flessen. Deze flessen worden voornamelijk gebruikt voor olijfolie, maar kunnen ook voor andere dranken worden gebruikt. Deze kleine flessen zijn handig om een kleine hoeveelheid drank onderweg, op reis, op het werk,... mee te nemen.
De wegwerp flessen zijn uit PET plastic.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een fles. Het gebruik van flessen voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De plastic flessen worden in een verpakking met 1 fles geleverd.
Een doos bevat 100 plastic flessen.

Verpakking van: 1 fles
Doos van: 1 x 120 karaffen
Kleur: doorzichtig
Material: PET plastic
Inhoud: 250 ml
Maat, mm: 140 x 50 x 50 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 1 fles
Doos van: 120 flessen
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: PET
Inhoud: 250 ml
Afmetingen, mm: 140 x 50 x 50 mm

Beschikbare opties:

  • €1,50
  • without VAT