Mini muffins vormen uit aluminium - 6 muffins

Model: MU6

Mini muffins vormen uit aluminium - 6 muffins

Mini muffins vormen uit aluminium
wegwerp aluminium verpakkingen

De aluminium containers zijn wegwerp aluminium containers voor mini muffins. Deze muffins containers zijn klassieke wegwerp muffins containers.
De wegwerp containers zijn uit aluminium.

Deze mini muffins aluminium containers worden gebruikt voor het voorbereiden en behouden van voedsel zoals quiches, cakes, muffins.

De aluminium muffins bakjes kunnen in een oven of op een hete plaat geplaatst worden.

De aluminium containers voor mini muffins worden in een verpakking van 4 aluminium muffin bakvormen geleverd. Een doos muffins containers bevat 48 x 4 aluminium muffin bakvormen.

De aluminium muffins bakvormen zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 4 bakvormen
Aantal doos: 48 x 4 bakvormen
Kleur: zilver
Materiaal: aluminium
Maat: 252 x 170 x 35 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 4 bakvormen
Kleur: Zilver
Materiaal: Aluminium
Afmetingen, mm: 252 x 170 x 35 mm

Beschikbare opties:

  • €2,99
  • without VAT