GRATIS VERZENDING !!!!! *

Oranje plastic messen, 165 mm

Model: 3462

Oranje plastic messen, 165 mm - verpakking van 20 messen

Oranje plastic messen - verpakking van 20 messen
 gekleurde plastic messen

De plastic messen zijn wegwerp oranje plastic messen. Deze oranje messen zijn klassieke wegwerp gekleurde messen. De wegwerp messen zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van uw servies. Het gebruik van messen voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De gekleurde messen geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de bekers, bestek, tafellaken en servetten met de kleur van de vorken aanpassen.

De oranje, plastic messen worden in een verpakking van 20 plastic messen geleverd. Een doos bevat 30 x 20 plastic messen.

De oranje messen zijn eveneens beschikbaar in andere kleuren en afmetingen.

Beschikbare gekleurde plastieken messen:
- zwarte messen
- blauwe messen
- groene messen
- rode messen
- oranje messen
- roze messen
- goudkleurige messen
- zilverkleurige messen

Aantal verpakking: 20 messen
Aantal doos: 30 x 20 messen
Kleur: oranje
Materiaal: polystyreen
Maat: 165 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 20 messen
Doos van: 30 x 20 messen
Kleur: Oranje
Materiaal: Polystyreen
Lengte: 165 mm
  • €1,99
  • without VAT