1 (430 x 286 mm) Ovale dienblad uit aluminium

Model: 32510

1 (430 x 286 mm) Ovale dienblad uit aluminium

Ovale dienblad uit aluminium
 wegwerp aluminium schotels

De aluminium dienbladen zijn wegwerp aluminium schotels. Deze schotels zijn klassieke wegwerp voedsel dienbladen. De wegwerp dienbladen zijn uit aluminium.

Deze aluminium voedsel plateaus worden gebruikt om er voedsel zoals fruit, groenten, vlees, vis, een nagerecht,... op te dienen. Met deze voedsel plateaus kunt u het eten aan tafel of op een buffet mooi presenteren. De aluminium dienbladen kunnen worden gebruikt om een gerecht in de oven of op een hete plaat te verwarmen.

De aluminium dienbladen worden in een verpakking met 1 aluminium dienblad geleverd. Een doos bevat 50 aluminium plateau’s.

De aluminium dienbladen zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 1 dienblad
Aantal doos: 50 dienbladen
Kleur: zilver
Materiaal: aluminium
Maat: 430 x 286 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 1 dienblad
Kleur: Zilver
Materiaal: Aluminium
Afmetingen, mm: 430 x 286 mm

Beschikbare opties:

  • €1,20
  • without VAT