GRATIS VERZENDING !!!!! *

Ovale Plastic Slakom

Model: SB10

Ovale Plastic Slakom

Plastic ovale saladekommen - verpakking van 10 slakommen
 wegwerp plastiek salade kommen

 De plastiek kommen zijn wegwerp doorzichtige salade kommen. Deze salade kommen zijn klassieke wegwerp slakommen. De wegwerp kommen zijn uit Polystyreen.

Deze saladekommen geven de mogelijkheid om de salade mooi op te dienen tijdens een maaltijd, een picknick of een receptie. Deze schalen uit hard kunststof worden gebruikt voor het dienen van een salade, een fruitsalade, snoepjes, … Deze slakommen uit hard plastiek kunnen hergebruikt worden.

De doorzichtige, plastic slakommen worden in een verpakking van 10 plastieken salade kom geleverd. Een doos slakommen bevat 24 x 10 plastic saladekommen.

Aantal verpakking: 10 kommen
Aantal doos: 24 x 10 kommen
Kleur: doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Afmetingen, mm: 235 x 100 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 10 kommen
Doos van: 48 x 10 kommen
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Polystyreen

Beschikbare opties:

  • €3,60
  • without VAT