GRATIS VERZENDING !!!!! *

Over ons

Welkom bij Disposables by Farla Belgium !

Hoge kwaliteit keukengerei op "aantrekkelijke" prijzen in de hele wereld


De Farla groep bestaat al sinds 1991 en heeft uitstekende referenties verworven. Farla Belgium levert wereldwijd zijn disposables voor gebruik thuis, in bedrijven, in restaurants, hotels, cafés, ....


Disposables by Farla Belgium is fabrikant en verdeler van een breed scala wegwerp servies.


Farla Belgium is gespecialiseerd in alle soorten gebruiksvoorwerpen in papier, plastiek en aluminium, zoals plastic bestek, plastic en papieren borden van verschillende vormen en ontwerpen en plastic en kartonnen bekers. De borden en bekers kunnen ook met uw eigen logo of ontwerp besteld worden.


Disposables by Farla Belgium beschikt ook over een brede selectie van aluminium en plastic containers, aluminiumfolie, cellofaan papier, ... om aan uw behoeften te voldoen.


Farla Belgium past zijn collectie continu aan om u de grootst mogelijke keuze van kleuren, maten en accessoires te geven, en dit tegen de meest concurrerende prijzen.


Aarzel niet, dek nu u droom tafel met de wegwerp borden, bekers, bestek, servetten, tafelkleden,... die u op de website disposablesfarla.be kunt vinden.


Het team van Farla Belgium wenst u veel plezier in zijn winkel en staat ter Uwer beschikking voor verdere vragen of informatie.