Papieren puntbekers, 4 oz

Model: PW4F

Niet op voorraad Papieren puntbekers, 4 oz - verpakking van 200 bekers

Papieren puntbekers - verpakking van 200 bekers
cone bekers

De puntbekers uit papier zijn wegwerp witte papieren bekers. Deze puntbekers worden vooral naast water machines geplaatst. Deze cone cups zetten de gebruiker aan om de beker na gebruik weg te gooien. Dit voorkomt de puinhoop.

De papieren cone cups worden in een verpakking van 200 papieren bekers geleverd. Een doos bevat 25 x 200 cone kopjes.

De witte puntbekers zijn eveneens per 200 bekers beschikbaar.

Verpakking van: 200 bekers
Doos van: 25 x 200 bekers
Kleur: wit
Materiaal: Papier
Inhoud: 4 oz
Maat, mm: 60 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 200 bekers
Doos van: 25 x 200 bekers
Kleur: Blauw
Materiaal: Papier
Inhoud: 4 oz
Hoogte: 60 mm

Beschikbare opties:

  • €59,25
  • without VAT