Premium goudkleurige plastic lepels

Model: 916175

Premium goudkleurige plastic lepels

Premium plastic lepels - verpakking van 50 lepels
elegante plastieken lepels

De plastieken lepels zijn elegante wegwerp goudkleurige plastic lepels. Deze luxe goudkleurige lepels zijn klassieke Premium wegwerp lepels. De wegwerp lepels zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van uw servies. Het gebruik van lepels voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De elegante goudkleurige, plastic lepels worden in een verpakking van 50 Premium lepels geleverd. Een doos bevat 10 x 50 plastic lepels.

De goudkleurige lepels zijn eveneens beschikbaar in andere kleuren en afmetingen.

Aantal verpakking: 50 lepels
Aantal doos: 10 x 50 lepels
Kleur: goud
Materiaal: polystyreen
Maat: 173 x 36 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 50 lepels
Doos van: 10 x 50 lepels
Kleur: Goud
Materiaal: Polystyreen
Afmetingen, mm: 173 x 36 mm

Beschikbare opties:

  • €8,75
  • without VAT