Premium goudkleurige plastic vorken

Model: 916144

Premium goudkleurige plastic vorken

Goudkleurige Premium plastic vorken, 185 x 26 mm - verpakking van 50 vorken
elegante plastic vorken

De plastieken vorken zijn wegwerp goudkleurige elegante plastic vorken. Deze luxe goudkleurige vorken zijn klassieke wegwerp Premium vorken. De wegwerp vorken zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van uw servies. Het gebruik van vorken voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De elegante goudkleurige, plastic vorken worden in een verpakking van 50 Premium vorken geleverd. Een doos bevat 10 x 50 plastic vorken.

De goudkleurige vorken zijn eveneens beschikbaar in andere kleuren en afmetingen.

Aantal verpakking: 50 vorken
Aantal doos: 10 x 50 vorken
Kleur: goud
Materiaal: polystyreen
Maat: 185 x 26 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 50 vorken
Doos van: 10 x 50 vorken
Kleur: Goud
Materiaal: Polystyreen
Afmetingen, mm: 185 x 26 mm

Beschikbare opties:

  • €8,75
  • without VAT