Rechthoekige dienblad met 4 compartimenten

Model: 4CT

Rechthoekige dienblad met 4 compartimenten

Rechthoekige dienblad met 4 compartimenten - verpakking van 1 dienblad
 rechthoekige dienbladen uit plastiek

 De harde plastieken dienbladen zijn wegwerp doorzichtige rechthoekige schotels met compartimenten. Deze rechthoekige dienbladen zijn klassieke wegwerp plastic trays met compartimenten. De wegwerp rechthoekige dienbladen zijn uit Polystyreen.

De trays met compartimenten hebben 4 vakken. Deze compartimenten tray kunnen worden gebruikt voor het opdienen van fruit, groenten, hapjes, snoep, ...
Deze rechthoekige dienbladen zijn ideaal voor buffetten en feestjes.
Deze herbruikbare plastieken borden zijn breuk- en scheurbestendig. Deze trays kunnen met andere dienbladen worden gestapeld.

De rechthoekige dienbladen uit hard plastiek worden per rechthoekige schotel met compartimenten geleverd.

Aantal verpakking: 1 dienblad
Kleur: doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Afmetingen, mm: 405 x 126 x 46 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 1 dienblad
Kleur: Transparant
Materiaal: Polystyreen
Afmetingen, mm: 405 x 126 x 46 mm

Beschikbare opties:

  • €2,49
  • without VAT