Are you ordering for your company? Want to make a bulk order? Email cuplate@farla.com and get the best prices!
GRATIS VERZENDING !!!!! *

Rechthoekige witte hard plastic tray, 27 x 12.4 mm

Model: 1079

Rechthoekige witte hard plastic tray, 27 x 12.4 mm - verpakking van 8 dienbladen

Rechthoekige witte hard plastic tray - verpakking van 8
rechthoekige dienbladen uit hard plastic

De harde plastieken dienbladen zijn wegwerp witte rechthoekige schotels. Deze rechthoekige dienbladen zijn elegante wegwerp plastic trays. De wegwerp rechthoekige dienbladen zijn uit Polystyreen.

De rechthoekige witte hard plastieken trays worden voor het mooi opdienen van een aperitief, een voorgerecht, een hoofdgerecht, charcuterie, kaas, broodjes of een dessert gebruikt.
Deze harde plastieken borden zijn breuk- en scheurbestendig. Deze trays kunnen met andere dienbladen worden gestapeld. Deze mooie dienbladen geven een meer elegante uitstraling aan uw gerechten.

De rechthoekige dienbladen uit hard plastiek worden per rechthoekige schotel geleverd. Een doos witte schotels bevat 25 hard plastic dienbladen.

Aantal verpakking: 8 dienbladen
Aantal doos: 25 dienbladen
Kleur: wit
Materiaal: Polystyreen
Diameter, mm: 27 x 12.4 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 1 dienblad
Doos van: 25 dienbladen
Kleur: Wit
Materiaal: Polystyreen
Afmetingen, mm: 27 x 12.4 mm
  • €1,50
  • without VAT