Rechthoekige zilverkleurige hard plastic tray, 350 mm

Model: 1433

Rechthoekige zilverkleurige hard plastic tray, 350 mm - verpakking van 1 dienblad

Rechthoekige zilverkleurige harde plastic tray - verpakking van 1 dienblad
rechthoekige dienbladen uit hard plastiek

De harde plastieken dienbladen zijn wegwerp zilverkleurige rechthoekige schotels. Deze rechthoekige dienbladen zijn elegante wegwerp plastic trays.
De wegwerp rechthoekige dienbladen zijn uit Polystyreen.

De rechthoekige zilverkleurige hard plastieken trays worden voor het mooi opdienen van een aperitief, een voorgerecht, een hoofdgerecht, charcuterie, kaas, broodjes of een dessert gebruikt. Deze harde plastieken borden zijn breuk- en scheurbestendig. Deze trays kunnen met andere dienbladen worden gestapeld.
Deze mooie dienbladen geven een meer elegante uitstraling aan uw gerechten.

De rechthoekige dienbladen uit hard plastiek worden in een verpakking met 1 ovale schotel geleverd.

Aantal verpakking: 1 dienblad
Kleur: zilver
Materiaal: Polystyreen
Diameter, mm: 350 x 160 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 1 dienblad
Kleur: Zilver
Materiaal: Polystyreen
Afmetingen, mm: 350 x 160 mm

Beschikbare opties:

  • €1,29
  • without VAT