Are you ordering for your company? Want to make a bulk order? Email cuplate@farla.com and get the best prices!
GRATIS VERZENDING !!!!! *

Rood papieren tafellaken, 7 m

Model: 47142

Niet op voorraad Rood papieren tafellaken, 7 m - opgerolde papieren tafellaken

Rood tafellaken - opgerolde papieren tafellaken
 wegwerp gerolde papieren tafellakens

 De papieren tafellakens zijn wegwerp rode tafellakens. Deze rode tafellakens zijn klassieke tafellakens. De rode tafellakens zijn opgerold. De wegwerp tafellakens zijn uit papier.

Deze opgerolde tafellakens worden gebruikt als tafelkleden, in de decoratie, in knutselwerk of voor de decoratie van een etalage.

De papieren tafellakens geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken voor een feestje, een diner, een speciale gelegenheid of gewoon om een goede sfeer te brengen.
De tafellaken heeft een breedte van 1,25 m en een lengte van 7 meter dat het dekken van verschillende tafels van verschillende afmetingen mogelijk maakt.

De gekleurde tafellakens geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de borden, bestek, bekers en servetten met de kleur van de tafellakens aanpassen.

De rode, papieren tafellakens worden in een verpakking met 1 opgerolde tafellaken geleverd. Een doos tafellakens bevat 25 rode tafellakens.

Beschikbare gekleurde papieren tafellakens:
- zwarte tafellakens
- blauwe tafellakens
- groene tafellakens
- zomer groen tafellakens
- indigo tafellakens
- licht roze tafellakens
- roze tafellakens
- rode tafellakens
- gele tafellakens
- oranje tafellakens
- witte tafellakens
- crème kleurige tafellakens
- zilver kleurige tafellakens
- goud kleurige tafellakens

Aantal verpakking: 1 tafellaken
Aantal doos: 25 x 1 tafellakens
Kleur: rood
Materiaal: papier
Maat: 1250 x 7000 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 1 tafellaken
Doos van: 25 x 1 tafellaken
Kleur: Rood
Materiaal: Papier
Afmetingen, mm: 1250 x 7000 mm
  • €4,99
  • without VAT