GRATIS VERZENDING !!!!! *

Roze plastic vorken, 175 mm

Model: 3542

Roze plastic vorken, 175 mm - verpakking van 20 vorken

Roze plastic vorken - verpakking van 20 vorken
plastieken gekleurde vorken

De plastieken vorken zijn wegwerp roze plastic vorken. Deze roze vorken zijn klassieke wegwerp gekleurde vorken. De wegwerp vorken zijn uit polystyreen.

Het gebruik van vorken voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd. Gekleurde vorken geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de bekers, bestek, tafellaken en servetten met de kleur van de vorken aanpassen.

De roze, plastic vorken worden in een verpakking van 20 plastieken vorken geleverd. Een doos bevat 30 x 20 plastic vorken.

De roze vorken zijn eveneens beschikbaar in andere kleuren en afmetingen.

Beschikbare gekleurde plastieken vorken:
- zwarte vorken
- blauwe vorken
- groene vorken
- rode vorken
- oranje vorken
- roze vorken
- goudkleurige vorken
- zilverkleurige vorken

Aantal verpakking: 20 vorken
Aantal doos: 30 x 20 vorken
Kleur: roos
Materiaal: polystyreen
Maat: 175 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 20 vorken
Doos van: 30 x 20 vorken
Kleur: Roos
Materiaal: Polystyreen
Lengte: 175 mm
  • €1,99
  • without VAT