GRATIS VERZENDING !!!!! *

Servetten Gold design (33 x 33 cm)

Model: TL225711

Servetten Gold design (33 x 33 cm)

Servetten - pak van 20 servetten

papieren servetten


De papieren servetten zijn wegwerp servetten. Deze servetten zijn klassieke en elegante servetten.

De wegwerp servetten zijn van papier.


De papieren servetten worden gebruikt thuis, in kantoren, in wachtkamers, in cafés, in restaurants, op een feestje, bij een picknick, in een vliegtuig, in bejaardentehuizen, op vakantie ... Deze papieren wegwerp servetten zijn zo handig dat ze overal gebruikt kunnen worden.


Deze gekleurde servetten kunnen op verschillende manieren worden gerangschikt om ook als decoratie te dienen voor uw tafel of buffet.


De servetten kunnen gebruikt worden om uzelf te beschermen tegen vlekken en spatten of voor het afvegen van een tafel, een dressoir, de vloer...


De gekleurde servetten geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de borden, het bestek, de kopjes en het tafelkleed aanpassen aan de kleur van de servetten.


De gekleurde papieren servetten worden geleverd in een pak van 20 papieren servetten.

Een doos servetten bevat 12 x 20 servetten.


Verpakking van: 20 servetten

Doos van: 12 x 20 servetten

Kleur: Gold design

Materiaal: papier

Afmeting, mm: 330 x 330 mm (gevouwen)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 20 servetten
Doos van: 12 x 20 servetten
Kleur: Gekleurd
Materiaal: Papier
Afmetingen, mm: 330 x 330 mm

Beschikbare opties:

  • €3,49
  • without VAT