Servetten met bloempotten print “Geurige Provence” (33 x 33 cm)

Model: SDL077400

Servetten met bloempotten print “Geurige Provence - verpakking van 20 servietten

De papieren servetten " Provence Fragrant " zijn wegwerp servetten met bloemen afdruk. Deze servetten met bloemen design zijn klassieke cocktail servetten. De servetten met bloemendecoratie zijn elegante servietten. De wegwerp servetten zijn uit papier.

Deze gekleurde servetten kunnen op verschillende manieren gerangschikt worden om als decoratie voor uw tafel of buffet te dienen. De servetten worden ook gebruikt om zich te beschermen tegen vlekken en spatten of om een tafel, een dressoir, de vloer ... te vegen. Gekleurde servetten geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de borden, bestek, bekers en tafellaken met de kleur van de servetten aanpassen.

De gekleurde papieren servetten worden in een verpakking van 20 papieren servetten geleverd. Een doos servetten bevat 12 x 20 servetten met bloemendecoratie.

Meer cocktail servetten

Aantal verpakking: 20 servetten
Aantal doos: 12 x 20 servetten
Kleur: gekleurd
Materiaal: papier
Maat: 330 x 330 mm (geplooid)

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 20 servetten
Doos van: 12 x 20 serviettes
Kleur: Gekleurd
Materiaal: Papier
Afmetingen, mm: 330 x 330 mm

Beschikbare opties:

  • €2,49
  • without VAT