GRATIS VERZENDING !!!!! *

Transparante hard plastic koffiebekers met handvat, 8 oz

Model: RC0521C

Transparante hard plastic koffiebekers met handvat, 8 oz

Hard plastic bekers met handvat - verpakking van 8 bekers
harde koffiebekers

De harde plastieken koffiebekers zijn wegwerp transparante pastic bekers. Deze plastic koffiebekers worden vooral gebruikt voor warme dranken zoals koffie, thee en warme chocolademelk. Deze harde plastieken bekers worden eveneens voor koude dranken gebruikt. Deze plastic bekers met handvat zijn gemakkelijk vast te houden. De wegwerp bekers zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een glas. Het gebruik van bekers voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De plastieken bekers met handvat worden in een verpakking van 8 plastieken bekers geleverd.
Een doos bevat 24 x 8 koffiebekers.

Verpakking van: 8 bekers
Doos van: 24 x 8 bekers
Kleur: doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 8 oz
Maat, mm: 90 x 75 x 60 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 8 bekers
Doos van: 24 x 8 bekers
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 8 oz
Afmetingen, mm: 90 x 75 x 60 mm

Beschikbare opties:

  • €2,40
  • without VAT