Veelgestelde vragen

FAQ
Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Voor bestellingen van minder dan €95, worden er transportkosten bijgerekend van €9.50 voor leveringen in België of in Luxemburg, €12.50 voor leveringen in Nederland en Frankrijk. Voor bestellingen van meer dan € 95 met een levering in België of in Nederland worden geen transportkosten aangerekend. Voor andere landen zal elke bestelling individueel beoordeeld worden.

Wat is de levertijd?

De algemene levertijd is 24 tot 48 uur. De leveringstermijn wordt bij benadering opgegeven en is niet bindend. Het is afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad en de transporteur. Overschrijding van de leveringstermijn kan in geen enkel geval aanleiding geven tot schadevergoeding of annulatie van de bestelling.

Mogen gekochte artikelen geruild worden?

De garantie "tevreden of terugbetaald" (omruiling) is enkel geldig mits voorafgaande schriftelijke toestemming en binnen de 5 werkdagen na faktuurdatum voor de ongebruikte goederen, terug gezonden aan Farla Belgium in de originele, onbeschadigde verpakking met reden van terugzending en vergezeld van een fotocopie van de aankoopfactuur. Transportkosten voor retour zijn steeds ten laste van de klant. Bestellingen op speciale aanvraag kunnen niet teruggegeven worden.