GRATIS VERZENDING !!!!! *

Transparante vierkante borden met zilveren rand, 6"

Model: SQS15

Wit en zilver vierkante plastic borden, 6 - verpakking van 10 borden

Wit en zilver vierkante plastic borden - verpakking van 10 borden
 plastic borden

 De plastic borden zijn wegwerp vierkante wit en zilver plastic borden. Deze witte borden zijn elegante wegwerp borden met een mooie zilverkleurige rand. De vierkante vorm van de borden geeft een elegante verschijning aan de gekleurde borden.
De plastic borden worden onder andere voor de voorgerecht of als dessert borden gebruikt. De wegwerp borden zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een bord. Het gebruik van borden voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De gekleurde borden geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de bekers, bestek, tafellaken en servetten met de kleur van de borden aanpassen.

De wit en zilverkleurige, elegante vierkante plastic borden worden in een verpakking van 10 plastieken borden geleverd. Een doos bevat 12 x 10 plastic borden.

De gekleurde borden zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 10 borden
Aantal doos: 10 x 12 borden
Kleur: wit en zilver
Materiaal: polystyreen
Inhoud: 6“
Maat: 157 x 157 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 10 borden
Doos van: 12 x 10 borden
Kleur: transparant met zilveren rand
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 6''
Afmetingen, mm: 157 x 157 mm

Beschikbare opties:

  • €3,99
  • without VAT