GRATIS VERZENDING !!!!! *

Witte foam borden, 7"

Model: 1733

Witte foam borden, 7" - verpakking van 100 borden

Witte foam borden - verpakking van 100 borden
schuim borden

De foam borden zijn wegwerp witte papieren borden. Deze witte borden zijn klassieke wegwerp borden. De wegwerp borden zijn uit schuim.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een bord. Het gebruik van borden voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De witte, foam borden worden in een verpakking van 100 schuim borden geleverd. Een doos bevat 8 x 100 schuimborden.

De witte borden zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 100 borden
Aantal doos: 8 x 100 borden
Kleur: wit
Materiaal: schuim
Inhoud: 7“
Maat: Ø 170 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 100 borden
Doos van: 8 x 100 borden
Materiaal: Schuim
Inhoud: 7''
Diameter: 170 mm
  • €6,99
  • without VAT