GRATIS VERZENDING !!!!! *

Witte plastic koffielepels, 125 mm

Model: WC100

Witte plastic koffielepels, 125 mm

Witte plastic koffielepels - verpakking van 100 lepels
kleine plastieken lepels

De plastieken theelepels zijn wegwerp witte plastic lepels. Deze kleine witte lepels zijn klassieke wegwerp borden. De wegwerp lepels zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van uw servies. Het gebruik van theelepels voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De witte, plastic koffielepels worden in een verpakking van 100 kleine plastieken lepels geleverd. Een doos bevat 20 x 100 plastic lepels.

De witte lepels zijn eveneens beschikbaar in andere kleuren en afmetingen.

Aantal verpakking: 100 lepels
Aantal doos: 20 x 100 lepels
Kleur: wit
Materiaal: polystyreen
Maat: h 125 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 100 lepels
Doos van: 20 lepels
Kleur: Wit
Materiaal: Polystyreen
Hoogte: 125 mm

Beschikbare opties:

  • €1,75
  • without VAT