Witte plastic kommen, 500 cc

Model: 08008

Witte plastic kommen, 500 cc

Witte plastic kommen - verpakking van 100 borden
plastic soep borden

De plastic kommen zijn wegwerp witte plastic borden. Deze witte kommen zijn klassieke wegwerp borden. De plastic kommen worden onder andere als soepbord of dessert borden gebruikt. De wegwerp borden zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een bord. Het gebruik van kommen voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De witte, plastic kommen worden in een verpakking van 100 plastic borden geleverd. Een doos bevat 10 x 100 plastic borden.

De witte kommen zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 100 kommen
Aantal doos: 10 x 100 kommen
Kleur: wit
Materiaal: polystyreen
Inhoud: 500 cc
Maat: 115 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 100 kommen
Doos van: 10x100 kommen
Kleur: Wit
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 250 cc
Diameter: 115 mm

Beschikbare opties:

  • €6,95
  • without VAT